– Nagyon örülünk annak, hogy Szarvas Gábor újabb két esztendeig klubunk szakmai csapatát erősíti – mondta lapunknak Csősz Tamás ügyvezető igazgató. – Az Olajbányász iránt elkötelezett, ambiciózus szakemberrel erősödtünk, nagyon fontosnak tartom, hogy Szasza hosszabb távon is nevelőegyesülete mellett döntött!

– Nagy megtiszteltetés, hogy a klub felkért, így egykor a pályán, most pedig a vezetőedző segítőjeként tudok tenni a szolnoki kosárlabdáért – adott hangot örömének Szarvas Gábor.

A fiatal szakemberre Gasper Potocnik elsőszámú segítőjeként számít a következő szezonban is.

– Úgy érzem, hogy egy magas színvonalú munkába kezdtünk bele Gasper Potocnik érkezésével. Így emiatt is örülök annak, hogy maradt a vezetőedző, biztos, hogy nagyon sokat tudok fejlődni mellette. Elképesztő a precizitása, az ellenfél feltérképezésében is sok újat tud mutatni. Ez utóbbi különösen nagy lehetőség nekem, mivel az egyik fő feladatom pontosan ez a terület, a scouting lesz. Türelmesen, alázatosan dolgozom tovább, minden nap tanulok, nem titkolom, szeretném egyszer vezetőedzőként is hasznosítani a tudást.